Thermo Coverall

Vores nye Thermo Coverall

Hos OCEAN®  fornyer vi konstant vores engagement i at levere funktionelt tøj af højeste kvalitet til alle. Vi er derfor stolte af, at præsentere vores nyeste Thermo Coverall Original

Thermo Coverall Original er designet til at opfylde behovene hos de mest krævende fagfolk og friluftsentusiaster. Denne alsidige dragt byder på en række nøglefunktioner, som sikrer optimal komfort og beskyttelse under arbejde i udfordrende miljøer:

  • Vandafvisning og Åndbarhed: Med en imponerende vandafvisning på 8000 mm sikrer coverallet fremragende beskyttelse mod kraftig nedbør. Samtidig tillader den åndbare konstruktion effektiv ventilation, hvilket er afgørende for at opretholde komforten selv under intens fysisk aktivitet.

  • Funktionalitet og Komfort: Dragten har en praktisk to-vejs lynlås, der er beskyttet af en stormklap med velcrolukning. Dette sikrer nem påklædning og afklædning. Desuden er der lynlåse under armene og ved anklerne for yderligere ventilation, hvilket giver mulighed for temperaturregulering efter behov.

  • Praktiske Lommer: Flere lommer, herunder frontlommer, baglommer og en dedikeret telefonlomme, giver masser af opbevaringsmuligheder for vigtige genstande.

  • Slidstyrke og Knæbeskyttere: Fremstillet med fokus på holdbarhed, er Thermo Coverall forstærket med slidstærkt stof på kritiske punkter, inklusiv knæområdet. Dette øger både levetiden og funktionaliteten af dragten, især i fysisk krævende situationer.

Vores nye Thermo Coverall Original er mere end blot et stykke tøj. Det er et redskab designet til at beskytte og støtte dig gennem alle dine udendørs udfordringer. Med denne dragt fortsætter vi vores tradition for innovation og kvalitet, altid med et skarpt øje på bæredygtighed og miljøansvar. Vi inviterer dig til at opleve forskellen med OCEAN®, hvor funktionalitet og komfort mødes for at tage din udendørs oplevelse til nye højder.