Oceans historie

Da Ocean A/S blev grundlagt i 1958 i Herning, var såvel lokaler som produktion ret beskedne. Støt stigende efterspørgsel, løbende sortimentsudvidelser og øget produktion skabte dog hurtigt behov for større lokaler, således at vi i dag råder over 6.400 m2 moderne lokaler til produktion, kontor og lager.

Ocean A/S produkter har længe været kendte og anerkendte for deres kvalitet. Der benyttes kun udvalgte materialer i en produktion, hvor avanceret teknologi anvendes af dygtige medarbejdere. Flere af vore medarbejdere har været hos os over 25 år, og det er denne enestående kombination af erfaring, viden, teknologi og fagkundskab, der garanterer for produkter af særdeles høj kvalitet og funktionsevne.

Ocean A/S udvikler konstant, med hjælp fra den sidste nye teknologi, en ny generation af fremtidens regntøjsstof.

Ocean A/S beskæftiger ca. 200 medarbejdere, heraf 22 i Danmark, og producerer mere end 1 mio.enheder årligt. Af vor samlede produktion eksporteres ca. 70 % til mere end 25 forskellige lande overalt i verden.

Industrifiskere og andre, hvis hverdag byder på barske vilkår, lærte tidligt at værdsætte Ocean. I dag anvendes vort regntøj også hos det stigende antal sports- og fritidsfolk, der stiller krav til kvalitet og funktion. Derfor omfatter vor kollektion også fritidsregntøj til voksne og børn.

Vi håber meget, at vores regntøjsprogram har jeres interesse og ser frem til et godt og succesrigt samarbejde.